POZIV: Dodatna obuka za izmiritelje u travnju 2018.

Pozivamo izmiritelje/ice na

DODATNU OBUKU ZA IZMIRITELJE

20., 21. i 22. travnja 2018.

koja će se održati

u prostorijama HUM-a, Nikole Tesle 1/I, Zagreb

Želite li obnoviti i unaprijediti osnovne komunikacijske, pregovaračke  i izmiriteljske vještine te vještine upravljanja konfliktima?

 Je li Vam možda opao početni izmiriteljski entuzijazam i osjećate li da su  neispunjena Vaša početna očekivanja nakon završetka osnovne obuke za izmiritelje?

 Želite li steći dublja znanja o tome što je to doista mirenje, što doista radi uspješni izmiritelj i zašto bi bilo tko pregovorima dodavao mirenje i izmiritelja te kako sve to na najbolji način prenijeti  potencijalnim korisnicima Vaših usluga?

 Želite li saznati više o psihološkim i drugim zaprekama na putu prihvaćanja mirenja i sklapanja nagodbe i kako ih prevladati?

 Želite li se uvjeriti da je osnovna obuka za mirenje bila tek početak stjecanja Vaših novih znanja, tehnika i vještina i da je pred Vama veliki i divni svijet novih multidisciplinarnih znanja?

Pozitivan odgovor na bilo koje od ovih pitanja kvalificira Vas za prijavu na dodatnu obuku. Više pozitivnih odgovora čini Vas kandidatom za ovu obuku!

Obuka je namijenjena izmiriteljima/icama koji/e su pohađali/e osnovnu obuku za izmiritelje u trajanju od najmanje 40 sati.

 U dodatnoj obuci imat ćete priliku osvježiti znanja, tehnike i vještine s kojima ste se susreli  u osnovnoj obuci i također napraviti više koraka korak dalje ka stjecanju novih znanja i vještina s kojima se niste imali priliku suočiti ranije neovisno o vašem iskustvu u mirenju.

 Vjerujemo da će ova obuka pridonijeti uvećanju znanja i vještina koje već posjedujete. Potrudit ćemo se da opravdamo i potvrdimo pozitivna iskustva i ocjene koje su nam dali polaznici naših osnovnih i dodatnih obuka za izmiritelje.

 Naglasak u ovoj obuci je na praktičnim iskustvima iskusnih trenera-izmiritelja i na praktičnoj primjeni osnovnih i naprednih  vještina i tehnika.

 Mirenje ne miruje! Zahtjeva stalno učenje i nove pristupe!

 Pridružite nam se i Vi!

 Obećavamo Vam da ćemo zajedno ne samo mnogo naučiti kroz teorijsko i praktično učenje, već jamčimo da ćete se istodobno veoma dobro zabaviti i steći nova poznanstva i prijateljstva.

 

 Cijena obuke uključuje: organizaciju predavanja, osvježenje za vrijeme obuke, kao i lagani obrok u pauzi za ručak, a iznosi 1.000,00 kn +PDV (1.250,00 kn)

Podaci za uplatu: 

IBAN: HR6423400091110129739

model: ostaviti prazno

poziv na broj primatelja: upisati OIB uplatitelja

Plaćanje u obrocima: zainteresirani mogu uplatiti iznos cijene obuke u  mjesečnim obrocima uz podmirenje pune cijene do dana početka obuke.

 

Download (PDF, 1000KB)

Download (DOCX, 172KB)


HUM šalje besplatni newsletter za svoje vjerne korisnike radi što boljeg informiranja o aktualnim predavanjima, radionicama, obukama i temama iz područja medijacije.

No spam guarantee.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Comments Protected by WP-SpamShield Spam Plugin

Prijatelji i suradnici HUM-a

PRIJATELJI
Društvo mediatorjev Slovenije
Forum za slobodu odgoja
Hrvatski ured za osiguranje
NVO Mali korak
Udruga za izvansudsku nagodbu i posredovanje u kaznenom postupku
Wassermann grupa

 

SURADNICI
Hrvatska udruga kreditnih unija
Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta RH
Ministarstvo pravosuđa RH
Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu
Pravosudna akademija
SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava

Studentska udruga E-student
Udruga studenata prava ELSA

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima

Volonterski centar Zagreb