HUM PARTNER U PROJEKTIMA:

1. Udruzi Zamisli iz Zagreba odobren je projekt financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014. – 2020. pod nazivom Centar za mlade grada Zagreba, u kojem sudjeluje 30 partnera, između kojih je i HUM. Svrha projekta  je osnivanje i djelovanje Centra kroz 18 mjeseci kao mjesta za provedbu široke lepeze aktivnosti mladih i za mlade u lokalnoj zajednici najvećeg hrvatskog grada, kako bi dobiti niz alata i vještina kojima će kao volonteri i vršnjaci moći nastaviti razvijati interesne aktivnosti. Iznimno nam je zadovoljstvo što će mladi izmiritelji imati priliku predstaviti aktivnosti HUM-a na mjesečnoj bazi mladima te se veselimo suradnji s ostalim partnerima.

2. U okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Europskog socijalnog fonda, prijavljeni projekt Sindikata hrvatskih učitelja „Jačanje bipartitnog socijalnog dijaloga u sektoru osnovnog obrazovanja“ ocijenjen je s kao najbolji u Republici Hrvatskoj, u kojem je i HUM partner.  Kroz projekt će se organizirati i mreža miritelja na području 851 škole u kojima djeluje SHU. Zajednički cilj je doprinijeti i osigurati stvaranje za zdravo i kvalitetno radno okruženje u kojem se štiti dostojanstvo radnika. Veselimo se suradnji i zajedničkim radnim izazovima! Više informacija o projektu:OVDJE.

 

HUM SUDJELUJE U PROJEKTIMA:

1. “Odrazi se znanjem – pokreni zajednicu!, nositelj projekta ODRAZ. U HUM će imati priliku ugostiti studente Ekonomskog i Grafičkog fakulteta iz Zagreba s ciljem da se studenti upoznaju s aktualnim i realnim problemima u društvu te pritom, kroz volonterski angažman, uz mentorsku podršku osobe zaposlene u udruzi i partnera projekta, pomognu udrugama da postanu vidljivije u društvu i lakše dopru do građana od interesa razvijanjem internet stranica i marketinškog plana udruge. Više o projektu:

http://odraz.hr/hr/projekti/svi-projekti/odrazi-se-znanjem-pokreni-zajednicu